Hvorfor tidlig utløsning?

Hvorfor Tidlig Utløsning

Hvorfor opplever jeg for tidlig utløsning? Prematur ejakulasjon ( PE ) eller tidlig utløsning er ukontrollert utløsning som kommer før du vil ha det, noe som skjer med minimal seksuell stimulering og gjør det umulig å fortsette samleie for å tilfredsstille deg selv og din partner. Lær mer om årsaker og hvordan kurere for tidlig utløsning.

Det er to typer: den primære, når den har vært tilstede i hele seksuallivet til mannen og sekundæret, som fremstår relatert til erektil dysfunksjon og løses ved å behandle disse ereksjonsproblemene. Mange par går til sexterapeut for å prøve å kurere for tidlig utløsning. Mange menn er flau for at de kommer for tidlig, noe som fører dem til en ond sirkel av angst i deres seksuelle praksis. For å løse dette problemet må du først være tydelig med mulige årsaker til tidlig utløsning og hvorfor det skjer med deg.

Årsaker til for tidlig utløsning

Det er mange vitenskapelige studier som sier at årsakene til for tidlig utløsning ikke er 100% definert. Det var en tid da det ble antatt at årsakene bare var psykologiske, men mange leger vet nå at for tidlig utløsning er mye mer komplisert og innebærer et komplekst samspill mellom det psykologiske og det biologiske.

Psykologiske årsaker til tidlig utløsning

Noen leger mener at tidlige erfaringer kan ha etablert et mønster som kan være vanskelig å forandre i fremtiden, for eksempel:

 • Situasjoner der de måtte nå climax raskt, for frykt for å bli oppdaget
 • Feil av skyld som øker tendensen til å akselerere seksuelle situasjoner

 • Andre faktorer som kan spille en rolle i for tidlig utløsning årsaker inkluderer:

 • Erektil dysfunksjon: Menn som sliter med å få eller opprettholde en fast ereksjon under samleie, fører ofte til et mønster av tidlig utløsning.
 • Angstproblemer: Mange menn med for tidlig utløsning har også angstproblemer, enten på grunn av deres seksuelle ytelse eller andre problemer.
 • Problemer i forholdet: Hvis du hadde vellykkede seksuelle forhold med andre par, hvor tidlig utløsning ikke skjedde eller sjelden skjedde, kan det være et mellommenneskelig problem med partneren din som bidrar som årsak.

 • Årsaker til tidlig utløsning: biologiske årsaker

  Et betydelig antall biologiske faktorer kan bidra til tidlig utløsning, inkludert:

 • Unormale nivåer av hormoner
 • Unormale nivåer av hjernekjemikalier kalt nevrotransmittere.
 • Unormal aktivitet i refleks av ejakulatorisk system.
 • Visse skjoldbruskkjertelproblemer.
 • Betennelse og infeksjon i prostata eller urinrør.
 • Nervesmerter etter operasjon eller traumer (sjeldne)

 • Ifølge en studie i USA, rapporterte at gjennomsnittlig varighet av samleie er 7,3 minutter, men overraskende tar 43% av mennene mindre enn 2 minutter å ejakulere.

  Hjelpemidler for å forebygge tidlig utløsning

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller