Hva er for tidlig utløsning?

Hva er for tidlig utløsning?

Hva som er for tidlig utløsning, og definisjonen for prematur ejakulasjon ( PE ) er i beste fall vag. Det kan bety at du får utløsning før samleie har startet, eller akkurat når du begynner å ha samleie, eller et par minutter inn. Hvor mange ganger har du ønsket at du kunne ha mer utholdenhet? Du er ikke alene. Faktisk rapporterer National Health Survey (NHSLS) at 30% av mennene utsettes for tidlig utløsning.

For tidlig utløsning er ikke en sykdom, men en seksuell tilstand. Mens for tidlig utløsning ikke på noen måte er fysisk lidelse som kan skade deg, påvirker det i de fleste tilfeller forholdet til partneren din, som du sannsynligvis etterlater seksuelt utilfreds. Dette vil igjen påvirke din selvtillit, som også lekker inn i andre aspekter av livet ditt.

Hva er løsningen mot for tidlig utløsning?

Heldigvis for deg, finnes det en kur. Du kan ikke bare forvente å løse dette problemet uten hjelp. Du har sikkert prøvd å tenke på noe annet enn sex, noe som kan fungere, men alt det gjør er å redusere intensiteten i din egen orgasme. Eller at du må vende deg til reseptbelagte medisiner som er både kostbare, og har mange bivirkninger. Begge er helt unødvendige. I stedet lærer vi deg noen få enkle triks, samt gir deg tips om urtebaserte kremer, spray og gel, ( se nederst i artikkelen ) slik at du kan nyte sex lenger.

Lære å starte og stoppe er ditt mest effektive verktøy for å forhindre tidlig utløsning. Det er mens du har sex, å kunne gjenkjenne øyeblikket før du får orgasme, og hold av. Det bør først praktiseres under masturbation, og deretter sammen med en partner. Lær å finne det øyeblikket hvor du bygger opp mot orgasme, som er signalert av en prikkende følelse. Stopp straks stimulering når du føler denne prikkingen. Etter at sensasjonen senker seg, fortsett stimuleringen.

Se hvor mange ganger du kan gjøre dette, og så la deg ha en orgasme som belønning. Det kan høres lett ut, men det er langt vanskeligere enn det høres ut. Du kan kanskje finne ut at du noen ganger vil miste styrken på ereksjonen din – dette skjer noen ganger. Bare fortsett som før. Når du er klar for partner sex med denne rutinen, prøv å kysse henne i løpet av disse små pausene.

Kegel øvelser er en annen flott måte å holde av orgasmen. Kegel øvelser styrker pubococcygeus musklene, ellers kjent som PC muskler. For å finne disse musklene, stopp din urinering midt i strømmen – det ville være PC-musklene. Nå, for å gjøre en Kegel øvelse, koble muskelen, hold den i fem sekunder, og slipp deretter ut. Gjenta disse i sett med ti til du er sliten.

Sakte, over tid, øk antall repetisjoner, og bør helst gjentas tre ganger om dagen. Du vil ikke se noen resultater raskt, i hvert fall ikke før innen tre til fire uker. Hvordan dette virker under sex, er at når du føler at det bygger opp mot orgasme på samme måte som du lærte med start og stopp teknikk, knytt denne muskelen. Dette kan gjøres i forbindelse med start og stopp.

Urte supplementer også en stor hjelp. Det finnes kremer, spray, gel og servietter som bedover penishodet litt, og hjelper deg å holde ut lenger under samleie og onanering. Disse anbefales å bruke sammen med teknikkene som er nevnt over, spesielt i starten da det kan ta tid å bygge opp full kontroll over utløsningen.

Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

Altfor tidlig utløsning
For tidlig utløsning krem
Tidlig utløsning spray
For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
Hva er for tidlig utløsning?
Hvorfor Tidlig Utløsning
For Tidlig Utløsning Behandling
For Tidlig Utløsning
Tidlig utløsning medisin
Tidlig utløsning piller
Hindre tidlig utløsning
Plutselig tidlig utløsning
Vanlig med tidlig utløsning
Sliter med tidlig utløsning
Tidlig utløsning hos menn
Hypnose tidlig utløsning
Unngå tidlig utløsning
Tidlig utløsning løsning
Tidlig utløsning hjelp
Problemer med tidlig utløsning
Forebygge tidlig utløsning
Tidlig utløsning ny partner
Tidlig sædavgang tips
Tidlig sædavgang årsak
For tidlig sædavgang hjelp
Mannen kommer for tidlig
Kommer for tidlig under samleie
Hvordan unngå å komme tidlig


Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
Er det en menneskerett å ha sex
Sex og samliv
Ereksjonsproblemer
Mister sexlysten ved bruk av p-piller