Hypnose mot for tidlig utløsning

Hypnose tidlig utløsning

Hypnose mot for tidlig utløsning ( PE ). Prematur ejakulering påvirker de fleste menn på et tidspunkt i livet, og det er et av de vanligste seksuelle problemene for menn. Mange har lidd av PE siden deres første seksuelle møte, så vel for dem hvor det ble et problem senere i livet. Her tar vi for oss alt du trenger vite om hypnose mot for tidlig utløsning.

Gjennom bruk av hypnoterapi hevdes det at du kan gjenvinne kontroll og selvtillit uten frykt for at problemet kommer tilbake.

Hypnose kan løse for tidlig utløsning og andre seksuelle problemer

 • For tidlig utløsning – enten det er under masturbasjon eller sex
 • Seksuell angst – du kan bekymre deg for at du ikke tilfredsstiller din partner
 • Libido – libido kan ha blitt redusert eller forsvunnet helt
 • Forhold – kanskje ditt forhold lider eller du unngår seksuelle møter
 • Seksuell tillit – du kan bekymre deg for hvor lenge du vil vare eller at du er seksuelt uerfaren
 • Sexavhengighet – noen lidelser har en underliggende og uønsket sexmisbruk som kan løses
 • Penis overfølsomhet – du kan redusere overfølsomhet; tenkt å være en årsak til PE
 • Engstelige følelser – selvbevissthet over din seksuelle yteevne

 • Når man har opplevd for tidlig utløsning, befinner man seg ofte fanget i en ond syklus. Forventet av manglende evne til å kontrollere utløsning forårsaker engstelige følelser. Dette fører igjen til at det ikke er kontroll over det og dermed forsterker forventningen om at det vil skje igjen.

  Hypnose mot prematur ejakulering – Hvordan virker det?

  Hypnose er tradisjonelt brukt til å kontrollere tidlig utløsning gjennom NLP, visualiseringer og positive forslag. Problemet med denne metoden er at det ikke forsøker å løse årsaken til at du ikke kan kontrollere det selv, men i stedet forsøker å overstyre kroppens naturlige respons. Vår underbevissthet kontrollerer hver kroppslig funksjon, og målet er å beskytte oss, for å varsle oss og holde oss trygge. Hvis du forsøker å undertrykke din for tidlig utløsning når din underbevissthet feilaktig tror det er påkrevd eller forventet, vil PE etter hvert komme tilbake.

  Hvorfor hypnose mot for tidlig utløsning?

  For å sikre at din for tidlige utløsning blir kassert trygt og permanent, er det viktig å behandle grunnårsaken bak den, i stedet for å fokusere på når den startet og hva som utløser det nå. Hvis det ikke lenger er noen grunn, kan det ikke være noen effekt.

  Så hvorfor lider du av tidlig utløsning? Du har sikkert tenkt over dette mange ganger før. En tidlig seksuell opplevelse kan ha forårsaket forlegenhet eller følelser av utilstrekkelighet. Kanskje det har blitt utløst av stress, depresjon eller religiøse bekymringer. Det må komme fra et sted.

  For alle som har problemer med prematur ejakulasjon ( PE ) er det alltid en grunnårsak lagret vekk i underbevisstheten. Det er noe du ikke kan ha tenkt på. Noe lite, lett glemt, lett oversett. Når du finner det, kan det være vanskelig å tro at noe så lite kunne ha forårsaket så mye trøbbel.

  Det kan ta år for våre problemer, forhold og symptomer for å få et godt grep over oss. Noe som starter som en mindre irritasjon blir verre og verre til det gir oss så mye lidelse at vi til slutt søker hjelp.

  Hvordan bruke hypnose som behandling mot prematur ejakulasjon?

  Terapeuten nærmer seg hver person uten teorier eller forutsetninger – bortsett fra en – at svaret på ditt problem bare ligger i ditt underbevisste sinn. Med hypnoterapi er det ikke nødvendig å undertrykke eller håndtere symptomene dine. Ved å bidra til å løse og rette opp den sanne årsaken, kan din for tidlige utløsning – sammen med enhver forventning, angst og frykt – automatisk falme bort, og til slutt er problemet ditt bare et fjernt minne. Med hypnoterapi vil du ikke bli pålagt å gjenoppleve noen traumatisk eller opprørende situasjon. Alt du vil føle er vakkert og avslappet.

  Hjelpemidler mot for tidlig utløsning

  Det finnes en rekke hjelpemidler som er laget for dem som sliter med for tidlig utløsning. Felles for disse er at de reduserer følsomheten, og dermed kan hjelpe deg med å ha bedre kontroll over når utløsning skal skje, samt gi deg langt bedre selvtillit med din partner. Vel verdt å prøve innen man tar kontakt med lege for utredning.

  Vigrx Delay SprayVigRX Delay Spray er et naturlig valg for menn som ser etter det lille ekstra. Dette er en hendig flaske med en størrelse på kun 50 ml, noe som gjør det enkelt å putte dem i lommen og ta den med deg over alt. VigRX er laget av en potent blanding av naturlige og aktive ingredienser, og mange menn over hele verden stoler på at dette produktet kan gi dem selvtilliten tilbake når det kommer til ytelsen på soverommet. Dette er en trygg og naturlig formel, som gjør at du kan ta kontroll når du trenger det. Les mer om VigRX Delat Spray

  Viaman Delay Gel inneholder en blanding av trygge og aktive naturlige ingredienser, inkludert lett bedøvende peppermynteolje samt de etterspurte egenskapene til humleekstrakt. Alle bidrar til å få de sensuelle øyeblikkene til å virke som om de varer evig! Les mer om Viaman Dela Gel

  Viaman Delay Wipes er servietter som er raske og enkle å bruke, samtidig som det knapt er synlig etter påføring. Serviettene inneholder rike ingredienser som er kjente for kunne hjelpe deg med å oppnå den utholdenheten i soverommet som du har drømt om! Les mer om Viaman Delay Wipes

  Viaman Delay Spray eller forsinkelsesspray om du vil, er en potent men naturlig kombinasjon av ingredienser, som alle jobber sammen for å gi deg styrke, makt og kontroll når du trenger det som mest. Denne sprayen i lommeformat kan påføres 20 minutter før sengeleken begynner, og kan dermed hjelpe deg med å holde ut lengre. Les mer om Viaman Delay Spray

  Artikler og mer informasjon om tema for tidlig utløsning

  Altfor tidlig utløsning
  For tidlig utløsning krem
  Tidlig utløsning spray
  For tidlig utløsning – Stopp og start teknikken
  Hva er for tidlig utløsning?
  Hvorfor Tidlig Utløsning
  For Tidlig Utløsning Behandling
  For Tidlig Utløsning
  Tidlig utløsning medisin
  Tidlig utløsning piller
  Hindre tidlig utløsning
  Plutselig tidlig utløsning
  Vanlig med tidlig utløsning
  Sliter med tidlig utløsning
  Tidlig utløsning hos menn
  Hypnose tidlig utløsning
  Unngå tidlig utløsning
  Tidlig utløsning løsning
  Tidlig utløsning hjelp
  Problemer med tidlig utløsning
  Forebygge tidlig utløsning
  Tidlig utløsning ny partner
  Tidlig sædavgang tips
  Tidlig sædavgang årsak
  For tidlig sædavgang hjelp
  Mannen kommer for tidlig
  Kommer for tidlig under samleie
  Hvordan unngå å komme tidlig


  Artikler relatert til seksualtekniske hjelpemidler
  Sex en naturlig del av livet også for funksjonshemmede
  Er det en menneskerett å ha sex
  Sex og samliv
  Ereksjonsproblemer
  Mister sexlysten ved bruk av p-piller